Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Novexperts nya 3-Step Radiance Programme

http://www.klimatsmart.se/images/news/nova250x141.jpg

Vi har fått en sån otrolig fin respons för vårt nya 3-stegs program från NOVExpert. Produkterna gör verkligen skillnad! Unna dig själv en julklapp eller kanske till någon du vill ge det lilla extra! NOVexperts nya 3-stegs program: Produkternas unika formulering och höga koncentration av hyaluronsyra tillsammans med ”The Hero” " Vitamin C ” gör att de ger en omedelbar lyster och långvarig antiagingeffekt Detta 3-stegs program kommer bokstavligen göra att din hud känns " helt ny" Steg 1: 2 - in - 1 Expert Exfoliator och Mask , 40ml . Förvandla di hy från tråkig till strålande med denna kraftfulla Expert Exfoliator , en otrolig 2 - i - 1 produkt som ger en ny innebörd till exfoliering . Appliceras som en mask för att lösa upp döda hudceller , innan mekanisk peeling med bambu kiseldioxid, jojobapeeling mikrosfärer och aprikoskärnpulver kombineras för att ”städa” bort orenheter , trolla fram en felfri och levande hud . Citron och apelsinextrakt ökar mikrocirkulationen för en makalös frisk , strålande lyster . Steg 2 : Den Vitamin C Serum , 30ml Ett uppfriskande lätt serum formulerat med en unik blandning av ingredienser för att både ge ett lyft och ge en strålande ljusare och klarare hy . Vitamin C- Serumet innehåller en extremt effektiv Baobabmassa som har en utjämnande/utslätande effekt på hudens struktur och ger ansiktshuden en mer fastare kontur pågrund av sin "lyft - liknande" effekt. Detta tillsammans med det energigivande C-vitaminkoncentratet i kombination med de kraftfulla bioflavonoiderna gör att din hud får en otrolig lyster! Steg 3 : Peeling Night Cream , 40ml Skönhetssömn får en ny innebörd med Peeling Night Cream , tack vare sin extraordinära progressiva mikro - peelingverkan. På morgonen, är hudens struktur synbart mjukare, härlig och otroligt mjuk och len. Peeling Night Cream en ”Trio Peeling" där effekten förstärks av radiance - förhöjda ingredienser såsom Papayaextrakt, glykolsyra och arginin som både ger större ljusstyrka och en jämnhet till hyn. För en vacker glödande hy! Läs mer på www.yourvismawebsite.com/novaconcept-ab.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Novexperts nya 3-Step Radiance Programme

2013-11-21
Vi har fått en sån otrolig fin respons för vårt nya 3-stegs program från NOVExpert. Produkterna gör verkligen skillnad!

Unna dig själv en julklapp eller kanske till någon du vill ge det lilla extra!

NOVexperts nya 3-stegs program:
Produkternas unika formulering och höga koncentration av hyaluronsyra tillsammans med ”The Hero” " Vitamin C ” gör att de ger en omedelbar lyster och långvarig antiagingeffekt

Detta 3-stegs program kommer bokstavligen göra att din hud känns " helt ny"

Steg 1: 2 - in - 1 Expert Exfoliator och Mask , 40ml . Förvandla di hy från tråkig till strålande med denna kraftfulla Expert Exfoliator , en otrolig 2 - i - 1 produkt som ger en ny innebörd till exfoliering . Appliceras som en mask för att lösa upp döda hudceller , innan mekanisk peeling med bambu kiseldioxid, jojobapeeling mikrosfärer och aprikoskärnpulver kombineras för att ”städa” bort orenheter , trolla fram en felfri och levande hud . Citron och apelsinextrakt ökar mikrocirkulationen för en makalös frisk , strålande lyster .

Steg 2 : Den Vitamin C Serum , 30ml Ett uppfriskande lätt serum formulerat med en unik blandning av ingredienser för att både ge ett lyft och ge en strålande ljusare och klarare hy . Vitamin C- Serumet innehåller en extremt effektiv Baobabmassa som har en utjämnande/utslätande effekt på hudens struktur och ger ansiktshuden en mer fastare kontur pågrund av sin "lyft - liknande" effekt. Detta tillsammans med det energigivande C-vitaminkoncentratet i kombination med de kraftfulla bioflavonoiderna gör att din hud får en otrolig lyster!

Steg 3 : Peeling Night Cream , 40ml Skönhetssömn får en ny innebörd med Peeling Night Cream , tack vare sin extraordinära progressiva mikro - peelingverkan. På morgonen, är hudens struktur synbart mjukare, härlig och otroligt mjuk och len. Peeling Night Cream en ”Trio Peeling" där effekten förstärks av radiance - förhöjda ingredienser såsom Papayaextrakt, glykolsyra och arginin som både ger större ljusstyrka och en jämnhet till hyn. För en vacker glödande hy!

Läs mer på www.yourvismawebsite.com/novaconcept-ab.
Källa: NovaConcept

Senaste nyheter