Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Naturlig detox med Pure Cleanse

http://www.klimatsmart.se/images/news/eldg-purecleanse250x185.jpg

Så här i början av ett nytt år är det många som drar igång med nyårslöften. Enligt vår uppfattning går många löften i hälsans tecken, vilket självklart är positivt. Därför är det inte helt ovanligt att flera väljer att starta året med en renande detox. Har du liknande tankar vill vi tipsa om en helt naturlig örtkur som rensar kroppen från orenheter som vi samlat på oss. Pure Cleanse: Pure Cleanse är en helt naturlig örtkur i tablettform som pågår i 30 dagar. Kuren renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion. Kapslarna är vegetabiliska och sammansättningen består av aloe, reharb, kronärtskocka, gurkmeja, stor kardborre, chlorella, majs, maskros, fänkål, ingefära och rödalm. En hel del av dessa ingredienser är ni garanterat välbekanta med. Hur fungerar det? Under 30 dagar äter du kapslarna två gånger under dagen, morgon och kväll. Viktigt att tänka på är att dricka extra mycket vatten under kuren för att få en bra genomsköljande effekt. Du behöver alltså inte fasta under tiden du gör denna detox, utan du äter normalt men gärna så rent som möjligt. Vårt tips är att göra detoxen när du känner dig frisk, du bör exempelvis inte vara förkyld eller liknande, eftersom det sätts igång en rejäl process i kroppen. Efter ett par dagar kände vi att magen började vakna till liv, det märks att tarmarna jobbar. En av våra testpersoner upplevde att hennes sömnproblem minskade under kuren, vilket vi förstått är en ganska vanlig reaktion. En annan reaktion var att man fick mer energi och kände sig piggare än vanligt. Generellt tyckte våra testpersoner att det var en behaglig upplevelse och de skulle båda kunna tänka sig att göra det igen. Det måste man ändå säga är ett bra betyg! / Josefine Grahn

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Naturlig detox med Pure Cleanse

2014-01-29
Så här i början av ett nytt år är det många som drar igång med nyårslöften. Enligt vår uppfattning går många löften i hälsans tecken, vilket självklart är positivt. Därför är det inte helt ovanligt att flera väljer att starta året med en renande detox. Har du liknande tankar vill vi tipsa om en helt naturlig örtkur som rensar kroppen från orenheter som vi samlat på oss.

Pure Cleanse:
Pure Cleanse är en helt naturlig örtkur i tablettform som pågår i 30 dagar. Kuren renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion. Kapslarna är vegetabiliska och sammansättningen består av aloe, reharb, kronärtskocka, gurkmeja, stor kardborre, chlorella, majs, maskros, fänkål, ingefära och rödalm. En hel del av dessa ingredienser är ni garanterat välbekanta med.

Hur fungerar det?
Under 30 dagar äter du kapslarna två gånger under dagen, morgon och kväll. Viktigt att tänka på är att dricka extra mycket vatten under kuren för att få en bra genomsköljande effekt. Du behöver alltså inte fasta under tiden du gör denna detox, utan du äter normalt men gärna så rent som möjligt. Vårt tips är att göra detoxen när du känner dig frisk, du bör exempelvis inte vara förkyld eller liknande, eftersom det sätts igång en rejäl process i kroppen. Efter ett par dagar kände vi att magen började vakna till liv, det märks att tarmarna jobbar. En av våra testpersoner upplevde att hennes sömnproblem minskade under kuren, vilket vi förstått är en ganska vanlig reaktion. En annan reaktion var att man fick mer energi och kände sig piggare än vanligt. Generellt tyckte våra testpersoner att det var en behaglig upplevelse och de skulle båda kunna tänka sig att göra det igen. Det måste man ändå säga är ett bra betyg!

/ Josefine Grahn

Senaste nyheter