Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ombyggnadsrea hos Norrgavel Stockholm

http://www.klimatsmart.se/images/news/norrgavel-vitrinskap250x333.jpg

Att en yvig grön Rumslind har slagit sig till ro vid sidan av vårens stora nyhet - Massiv Högvitrin är ingen tillfällighet. Att tillföra växtlighet i våra hem - om det så är i en liten lägenhet, eller stort hus förstärker årstidernas charm och möblernas skönhet. Vi blandar upp linnets traditionella känsla med ljus plywood som skapar en modern, förnyad känsla av rummet. Ombyggnadsrea! Nu bygger vi om i Stockholmsbutiken och har därför ombyggnadserbjudanden på utvalda möbler, mattor och inredningsdetaljer. Du som är Norrgavelvän har förtur onsdagen den 27/4 kl. 18-19. Ordinarie rea börjar torsdagen den 28/4. Välkommen att fynda fina produkter till bra priser! Massiv - en förvaringsserie med personligt uttryck: Materialet har förfinats genom åren och är nu av makalöst exklusiv nästintill kvistfri björk i hela längder. Förvaringsserien Massiv erbjuder nästintill oändliga möjligheter att skapa en möbel med personligt uttryck. Välj bland våra temperakulörer, oljor, beslag, krön och hyllplan. Ska ditt vitrinskåp stå på ben eller sockel - du väljer! Skapa en unik förvaringsmöbel som passar in i just ditt hem. Massiv Högvitrin finns i över 30 000 utföranden. Vänerbjudande: 20% på matta Jute från Dixie! Jutemattorna med fransar är tillverkade av handspunnen jute. Mattorna är inte infärgade utan har fått behålla sin naturliga färg. Erbjudandet gäller Norrgavelvänner t o m 22 maj 2016. Linne från Norrgavel: Norrgavels linneserie finns för sovrummet, badrummet och köket. Våra underlakan kan användas som gardiner såväl som dukar. Tillsammans med våra linneservetter blir vårdukningen extra fin.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ombyggnadsrea hos Norrgavel Stockholm

2016-04-25
Norrgavel Massiv vitrinskåp
Att en yvig grön Rumslind har slagit sig till ro vid sidan av vårens stora nyhet - Massiv Högvitrin är ingen tillfällighet. Att tillföra växtlighet i våra hem - om det så är i en liten lägenhet, eller stort hus förstärker årstidernas charm och möblernas skönhet. Vi blandar upp linnets traditionella känsla med ljus plywood som skapar en modern, förnyad känsla av rummet.

Ombyggnadsrea!

Nu bygger vi om i Stockholmsbutiken och har därför ombyggnadserbjudanden på utvalda möbler, mattor och inredningsdetaljer. Du som är Norrgavelvän har förtur onsdagen den 27/4 kl. 18-19. Ordinarie rea börjar torsdagen den 28/4. Välkommen att fynda fina produkter till bra priser!

Massiv - en förvaringsserie med personligt uttryck:
Materialet har förfinats genom åren och är nu av makalöst exklusiv nästintill kvistfri björk i hela längder. Förvaringsserien Massiv erbjuder nästintill oändliga möjligheter att skapa en möbel med personligt uttryck.

Välj bland våra temperakulörer, oljor, beslag, krön och hyllplan. Ska ditt vitrinskåp stå på ben eller sockel - du väljer! Skapa en unik förvaringsmöbel som passar in i just ditt hem. Massiv Högvitrin finns i över 30 000 utföranden.

Vänerbjudande: 20% på matta Jute från Dixie!

Jutemattorna med fransar är tillverkade av handspunnen jute. Mattorna är inte infärgade utan har fått behålla sin naturliga färg.

Erbjudandet gäller Norrgavelvänner t o m 22 maj 2016.

Linne från Norrgavel:
Norrgavels linneserie finns för sovrummet, badrummet och köket. Våra underlakan kan användas som gardiner såväl som dukar. Tillsammans med våra linneservetter blir vårdukningen extra fin.
Källa:

Senaste nyheter