Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vice statsminister Isabella Lövin medverkar på Childrens Climate Prize 2016

http://www.klimatsmart.se/images/news/telgeenergi-isabella-lovin250x188.png

Isabella Lövin, vice statsminister, deltar på Childrens Climate Prize, som går av stapeln den 24 november i Södertälje. Isabella Lövin kommer att medverka på prisutdelningen i Södertälje Stadshus. Arrangemanget har 200 specialinbjudna gäster från världens alla hörn. Den 24 november mottar vinnaren av Children?s Climate Prize 2016 medalj, prissumma 50 000 kronor och diplom, i Södertälje Stadshus. Sedan tidigare är det klart att programledare för årets arrangemang är Doreen Månsson och det kommer bjudas på live-musik från Darin, Mariette och den unika orkesterensemblen El Sistema. Nu är det även klart att vice statsministerIsabella Lövin deltar i prisceremonin tillsammans med juryns ordförande, Johan L. Kuylenstierna, chef på Stockholm Environment Institute. Vid prisceremonin och efterföljande bankett deltar även övriga jurymedlemmar: Kjell A Nordström företagsekonom och författare, Sandra Jönsson WWF Panda Planet, Katarina Mohlin kommunikationsdirektör If och Soledad Piñero Misa social entreprenör och grundare av Retoy. Children’s Climate Prize är ett pris som ger barn möjlighet att sikta mot stjärnorna och påverka sin egen framtid. Priset belyser samtidigt en av vår tids största utmaningar, miljö- och klimatförändringarna. Miljöprojekt och klimatinitiativ gjorda och genomförda av barn- och ungdomar världen över ska uppmärksammas när nästa generations klimathjälte koras. Torsdag den 24 november sker den första prisutdelningen av det nyinstiftade klimat- och miljöpriset. Allt kommer genomföras under högtidliga former med tillhörande bankett, i traditionellt Nobelmanér, men med barn och ungdomar i strålkastarljuset. Children’s Climate Prize är initierat av Telge Energi. Läs mer om Childrens Climate Prize här >>

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vice statsminister Isabella Lövin medverkar på Childrens Climate Prize 2016

2016-10-27
Vice statsminister Isabella Lövin
Isabella Lövin, vice statsminister, deltar på Childrens Climate Prize, som går av stapeln den 24 november i Södertälje. Isabella Lövin kommer att medverka på prisutdelningen i Södertälje Stadshus. Arrangemanget har 200 specialinbjudna gäster från världens alla hörn.

Den 24 november mottar vinnaren av Children?s Climate Prize 2016 medalj, prissumma 50 000 kronor och diplom, i Södertälje Stadshus. Sedan tidigare är det klart att programledare för årets arrangemang är Doreen Månsson och det kommer bjudas på live-musik från Darin, Mariette och den unika orkesterensemblen El Sistema.

Nu är det även klart att vice statsministerIsabella Lövin deltar i prisceremonin tillsammans med juryns ordförande, Johan L. Kuylenstierna, chef på Stockholm Environment Institute.

Vid prisceremonin och efterföljande bankett deltar även övriga jurymedlemmar: Kjell A Nordström företagsekonom och författare, Sandra Jönsson WWF Panda Planet, Katarina Mohlin kommunikationsdirektör If och Soledad Piñero Misa social entreprenör och grundare av Retoy.

Children’s Climate Prize är ett pris som ger barn möjlighet att sikta mot stjärnorna och påverka sin egen framtid. Priset belyser samtidigt en av vår tids största utmaningar, miljö- och klimatförändringarna. Miljöprojekt och klimatinitiativ gjorda och genomförda av barn- och ungdomar världen över ska uppmärksammas när nästa generations klimathjälte koras.

Torsdag den 24 november sker den första prisutdelningen av det nyinstiftade klimat- och miljöpriset. Allt kommer genomföras under högtidliga former med tillhörande bankett, i traditionellt Nobelmanér, men med barn och ungdomar i strålkastarljuset.

Children’s Climate Prize är initierat av Telge Energi.

Läs mer om Childrens Climate Prize här >>
Källa: Telge Energi

Senaste nyheter