Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weleda Skin Food årets bästa ekologiska produkt 2016

http://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-skinfood250x378.jpg

Skin Food avslutar 2016 och sitt 90-års firande med en ny award! För andra året i rad har Skin Food röstats fram av Damernas Världs medvetna läsare som skönhetsfavoriten inom kategorin ”Årets bästa ekologiska produkt 2016”. Skin Food har flera användningsområden vilket gör den till en perfekt allround creme att ha med sig i väskan. Med sin rika krämiga formula och fräscha citrusaktiga doft är den idag många stora kändisars, och makeup artisters, favorit. ”Skin Food har alltid varit en hero-produkt i mitt sminkkit, långt innan jag valde att städa bort mina syntetiska produkter. Speciellt i säsongskiftet när torrsäsongen börjar med fnasiga läppar och nagelband skriker både min hud och modellernas efter extra fukt och näring. Att använda den som fuktkräm under basen för att få fram en naturlig lyster på modellerna är verkligen något jag älskar.” Linda Öhrström, framröstad ”Årets makeup artist 2016” på ELLE galan. Hela undersökningen publiceras i Damernas Värld nr 1/2017, som finns i butik den 20 december. Om Skin Food: Skin Food är en helt naturlig, näringsrik allround creme som vårdar och mjukgör torr hud. Innehåller lugnande mandelolja, stärkande solrosolja, antioxidantrik rosmarin och vårdande ringblomma. Skin Food är ekologiskt certifierade, 100 % naturlig och har 0% syntetiskt innehåll. Produkten är dermatologiskt testad och certifierad av NATRUE, en av de certifieringar som ställer högst krav på naturlig hudvård i Europa. Inköpsställen: Weledas produkter hittar du bland annat hos Åhléns, Kicks, Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, utvalda ICA-butiker, Life samt övriga hälsokostbutiker och naturligtsnygg.se samt övriga webbutiker.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Josefine Karlsson

Dela på Facebook

Weleda Skin Food årets bästa ekologiska produkt 2016

2016-12-16
Weleda Skin Food
Skin Food avslutar 2016 och sitt 90-års firande med en ny award! För andra året i rad har Skin Food röstats fram av Damernas Världs medvetna läsare som skönhetsfavoriten inom kategorin ”Årets bästa ekologiska produkt 2016”.

Skin Food har flera användningsområden vilket gör den till en perfekt allround creme att ha med sig i väskan. Med sin rika krämiga formula och fräscha citrusaktiga doft är den idag många stora kändisars, och makeup artisters, favorit.

”Skin Food har alltid varit en hero-produkt i mitt sminkkit, långt innan jag valde att städa bort mina syntetiska produkter. Speciellt i säsongskiftet när torrsäsongen börjar med fnasiga läppar och nagelband skriker både min hud och modellernas efter extra fukt och näring. Att använda den som fuktkräm under basen för att få fram en naturlig lyster på modellerna är verkligen något jag älskar.” Linda Öhrström, framröstad ”Årets makeup artist 2016” på ELLE galan.

Hela undersökningen publiceras i Damernas Värld nr 1/2017, som finns i butik den 20 december.

Om Skin Food:
Skin Food är en helt naturlig, näringsrik allround creme som vårdar och mjukgör torr hud. Innehåller lugnande mandelolja, stärkande solrosolja, antioxidantrik rosmarin och vårdande ringblomma.

Skin Food är ekologiskt certifierade, 100 % naturlig och har 0% syntetiskt innehåll. Produkten är dermatologiskt testad och certifierad av NATRUE, en av de certifieringar som ställer högst krav på naturlig hudvård i Europa.

Inköpsställen:
Weledas produkter hittar du bland annat hos Åhléns, Kicks, Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, utvalda ICA-butiker, Life samt övriga hälsokostbutiker och naturligtsnygg.se samt övriga webbutiker.
Källa: Weleda

Senaste nyheter