Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Energisnåla Tassimo lanserar ny kaffemaskin

http://www.klimatsmart.se/images/news/bosch-tassimo250x380.jpg

Nu släpper Tassimo sin minsta maskin i någonsin. Vivy är särskilt designad för att passa in på små ytor och passar utmärkt för små kök, som till exempel i husvagnen, båten eller sommarstugan. Med Vivy får alla sitt eget sommarcafé när sommarlov och semestrar drar igång. Tassimo är kapselmaskinen som med ett knapptryck serverar allt från espresso till latte, te och varm choklad från dina favoritvarumärken. Vivy kommer att förgylla sommarens alla härliga fikastunder. Med Vivy blir det enkelt att samla familj och vänner kring en god fika. Den nya lilla kapselmaskinen kommer i färgerna Sweet Pink, Real Black, Snow White och Just Red. Trots den kompakta storleken rymmer vattentanken upp till 0.7 liter vilket ger cirka tre koppar av standardstorlek. ­– Som marknadsledare inom kapselmaskiner i Sverige vill vi erbjuda något för alla smaker och stilar. Vi är därför stolta över att presentera Tassimo:s nya familjemedlem Vivy, en stor nyhet i litet format. Gedigen marknadsundersökning har lett fram till denna kompakta design i läckra färger, perfekt för våra nordiska hem. Med vårt breda utbud av kapslar från våra favoritvarumärken kommer vi kunna tillfredställa hela familjens önskningar och behov, säger Karin Asplund, Head of Tassimo Norden. Energisnål: Tassimo är en av marknadens mest energieffektiva varmdryckesmaskiner. Det beror främst på att endast det vatten som behövs till drycken värms upp samt att maskinen direkt stänger av till viloläge efter varje användning.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Energisnåla Tassimo lanserar ny kaffemaskin

2014-03-25
Nu släpper Tassimo sin minsta maskin i någonsin. Vivy är särskilt designad för att passa in på små ytor och passar utmärkt för små kök, som till exempel i husvagnen, båten eller sommarstugan. Med Vivy får alla sitt eget sommarcafé när sommarlov och semestrar drar igång.

Tassimo är kapselmaskinen som med ett knapptryck serverar allt från espresso till latte, te och varm choklad från dina favoritvarumärken. Vivy kommer att förgylla sommarens alla härliga fikastunder. Med Vivy blir det enkelt att samla familj och vänner kring en god fika.

Den nya lilla kapselmaskinen kommer i färgerna Sweet Pink, Real Black, Snow White och Just Red. Trots den kompakta storleken rymmer vattentanken upp till 0.7 liter vilket ger cirka tre koppar av standardstorlek.

­– Som marknadsledare inom kapselmaskiner i Sverige vill vi erbjuda något för alla smaker och stilar. Vi är därför stolta över att presentera Tassimo:s nya familjemedlem Vivy, en stor nyhet i litet format. Gedigen marknadsundersökning har lett fram till denna kompakta design i läckra färger, perfekt för våra nordiska hem. Med vårt breda utbud av kapslar från våra favoritvarumärken kommer vi kunna tillfredställa hela familjens önskningar och behov, säger Karin Asplund, Head of Tassimo Norden.

Energisnål:
Tassimo är en av marknadens mest energieffektiva varmdryckesmaskiner. Det beror främst på att endast det vatten som behövs till drycken värms upp samt att maskinen direkt stänger av till viloläge efter varje användning.

Hållbarhet och miljö:
Tassimo är först i Sverige med att använda sig av det innovativa återvinningssystemet TerraCycle. Genom att samla och skicka in dina kapslar återanvänds de till nya produkter. För varje kapsel som skickas in går dessutom 10 öre till välgörenhet. Mer information om TerraCycle-programmet finns på på www.terracycle.se.

Samtidigt kommer 100 procent av kaffet i Tassimo:s samtliga kaffekapslar från Rainforest Alliance certifierade odlingar. För mer information om Rainforest Alliance, besök www.rainforest-alliance.org.

Senaste nyheter