Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Gilla Kläppi och bidra till Fjällrävens överlevnad

http://www.klimatsmart.se/images/news/klappi-r_vveck-v18liten.png

Emma driver webbshopen Kläppi, en ekologisk butik för barn med inspiration från Norrlands natur och kultur. Hennes utpost är i Nilivaara och tror på ökade samarbeten mellan organisationer för att stärka varandra. I det här fallet vill jag att mina produkter även ska bidra till en direkt nytta för andra. Mina produkter anspelar så mycket på den norrländska naturen att det vore konstigt att jag som företagare inte såg till att bidra till djurens överlevnad. - Det handlar om att nå olika grupper av lika intressen, då går det att hjälpa varandra. Fjällräven behöver uppmärksammas där forskare vrider och vänder på varenda krona. Då kändes det extra bra att kunna hjälpa till att lyfta fjällräven genom mina produkter som pryder en fjällräv och via min plattform prata om varför hjälpen behövs och hur vi kan göra något åt det. Genom att finansiera forskningen bidrar vi till rävens stödutfodring, inventering och märkning och genom att jaga rödräv som tar fjällräven som byte. Emmas butik bygger på att utöka marknaden för ekologiskt då hon själv upplevde gap i utbudet. Nu erbjuder Kläppi en rad miljömedvetna produkter för de allra minsta. - När jag gjorde produkter jag själv ville ha tyckte jag att det här måste ju andra få ta del av! Gå in och gilla Kläppis Facebooksida så stödjer du indirekt den svenska fjällräven med 10 kr.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Gilla Kläppi och bidra till Fjällrävens överlevnad

2014-04-28
Webbutiken har nu räv-vecka
med en gilla-kampanj på Facebook.
Emma driver webbshopen Kläppi, en ekologisk butik för barn med inspiration från Norrlands natur och kultur. Hennes utpost är i Nilivaara och tror på ökade samarbeten mellan organisationer för att stärka varandra. I det här fallet vill jag att mina produkter även ska bidra till en direkt nytta för andra. Mina produkter anspelar så mycket på den norrländska naturen att det vore konstigt att jag som företagare inte såg till att bidra till djurens överlevnad.

- Det handlar om att nå olika grupper av lika intressen, då går det att hjälpa varandra.

Fjällräven behöver uppmärksammas där forskare vrider och vänder på varenda krona. Då kändes det extra bra att kunna hjälpa till att lyfta fjällräven genom mina produkter som pryder en fjällräv och via min plattform prata om varför hjälpen behövs och hur vi kan göra något åt det. Genom att finansiera forskningen bidrar vi till rävens stödutfodring, inventering och märkning och genom att jaga rödräv som tar fjällräven som byte.

Emmas butik bygger på att utöka marknaden för ekologiskt då hon själv upplevde gap i utbudet. Nu erbjuder Kläppi en rad miljömedvetna produkter för de allra minsta.

- När jag gjorde produkter jag själv ville ha tyckte jag att det här måste ju andra få ta del av!

Gå in och gilla Kläppis Facebooksida så stödjer du indirekt den svenska fjällräven med 10 kr.

Kläppis Facebooksida:
- www.facebook.com/klappi.se

Kläppis hemsida & webshop:
- www.klappi.se

Zoologiska institutionen på Stockholms Universitet:
- www.zoologi.su.se/research/alopex/sponsorer2.php

Senaste nyheter