Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

En lagom dos grönt testar solpuder

http://www.klimatsmart.se/images/news/solpuder220x285.jpg

När våren och sommaren närmar sig är det många som vill se solkyssta ut. För att få hjälpa på traven kan man använda sig av solpuder. Vi på En Lagom Dos Grönt har testat två ekologiska solpuder. - Välj inte en alltför mörk färg. - Använd gärna solpudret vid halsen och bröstkorgen för att det ska se mer naturlig ut. - Det finns många råd om hur och var man ska applicera solpudret. Smaken är som baken, men var noga med att det inte ser för mörkt ut i kontrast mot halsen. Ljung: Solpudret från Ljung är i löst format. Företaget kommer från Norrland och använder sig endast av svenska råvaror som är biologiska. Alla produkter från Ljung innehåller naturliga råvaror med verksamma ämnen, örter, vitaminer och essentiella fettsyror. Solpudret var inte skimrigt alls och gav en naturlig brun färg i ansiktet. Det bästa med denna produkt är att allt kommer från Norrland och att alla Ljungs produkter inte täpper igen porerna utan låter ansiktet andas. Detta solpuder kan man använda till vardags, eftersom det inte är för mörkt. Pris: 169 kr. Eleven.se: 100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer heter solpudret från Eleven.se och är i fast format. Den innehåller kakao, kaffe, tomat, bär, anti-age-vitaminer och antioxidanter. 100% Pure serien är godkänt av PETA och är 100% veganskt. Vi fick testa den mörkare nyansen och även detta solpuder innehöll inte skimmer. Helhetsintrycket är att detta solpuder fungerar väldigt bra om man är brun eller kommer bli det till sommaren. Man märker att detta är en dyrare produkt eftersom den luktar gott och ger en mer exklusivare känsla. Det finns även en ljusare färg som man kan köpa, som även den säkerligen fungerar utmärkt till vardags. Pris: 449 kr. Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

En lagom dos grönt testar solpuder

2012-05-04
När våren och sommaren närmar sig är det många som vill se solkyssta ut. För att få hjälpa på traven kan man använda sig av solpuder. Vi på En Lagom Dos Grönt har testat två ekologiska solpuder.

- Välj inte en alltför mörk färg.
- Använd gärna solpudret vid halsen och bröstkorgen för att det ska se mer naturlig ut.
- Det finns många råd om hur och var man ska applicera solpudret. Smaken är som baken, men var noga med att det inte ser för mörkt ut i kontrast mot halsen.

Ljung:
Solpudret från Ljung är i löst format. Företaget kommer från Norrland och använder sig endast av svenska råvaror som är biologiska. Alla produkter från Ljung innehåller naturliga råvaror med verksamma ämnen, örter, vitaminer och essentiella fettsyror. Solpudret var inte skimrigt alls och gav en naturlig brun färg i ansiktet. Det bästa med denna produkt är att allt kommer från Norrland och att alla Ljungs produkter inte täpper igen porerna utan låter ansiktet andas. Detta solpuder kan man använda till vardags, eftersom det inte är för mörkt. Pris: 169 kr.

Eleven.se:
100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer heter solpudret från Eleven.se och är i fast format. Den innehåller kakao, kaffe, tomat, bär, anti-age-vitaminer och antioxidanter. 100% Pure serien är godkänt av PETA och är 100% veganskt. Vi fick testa den mörkare nyansen och även detta solpuder innehöll inte skimmer. Helhetsintrycket är att detta solpuder fungerar väldigt bra om man är brun eller kommer bli det till sommaren. Man märker att detta är en dyrare produkt eftersom den luktar gott och ger en mer exklusivare känsla. Det finns även en ljusare färg som man kan köpa, som även den säkerligen fungerar utmärkt till vardags. Pris: 449 kr.

Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

Webbsida Ljung: ljunghudvard.se
Webbsida Eleven: www.eleven.se

Senaste nyheter