Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Rabatt på ekofrisörutbildning i december

http://www.klimatsmart.se/images/news/ekofrisor250x101.jpg

Brinner du för hår och hälsa? Har du sinne för färg, mode och form? Vill du bli en bra, skicklig och miljövänlig ekofrisör? Om du svarat ja på ovan frågor och är intresserad av att jobba med produkter som inte innehåller miljöfarliga kemikalier och giftiga ämne, som består av speciellt utvalda naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser för att vara så skonsam som möjligt. Då är Axelsons Ekofrisörutbildning rätt för dig. ”Kreativ, ekonomiskt givande, ekologisk och flexibel” är alla ord som du kommer att använda för att beskriva din karriär i framtiden efter din ekofrisörutbildning på Axelsons Gymnastiska Institut. Anmäl dig och betala hela kursavgiften före den 28 december 2012 så får du 10 % rabatt på vårens kurser och utbildningar. Ekofrisörutbildningen innehåller bland annat: - olika klipptekniker - styling - ekologiska hårvårdsprodukter - färgning - intressanta föreläsningar med olika experter inom området - indisk huvud- och handmassage - ”Enhancers” som är det moderna sättet att få kemiskt fria slingor, även kallade för ”Highlights” och "lowlights". Vår utbildning är utvecklad och designad så att det ska vara lätt att lära sig. Den är ekologisk, naturlig och framåttänkande. Utbildningen till Ekofrisör sker med känsla, engagemang och teknisk kvalitet. Ekofrisörutbildningen är uppdelad i två perioder och under undervisningstimmarna ingår både teoretiska och praktiska ämnen. Läs mer om utbildningen och hur du kan anmäla dig på hemsidan.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Rabatt på ekofrisörutbildning i december

2012-12-11
Brinner du för hår och hälsa? Har du sinne för färg, mode och form? Vill du bli en bra, skicklig och miljövänlig ekofrisör?

Om du svarat ja på ovan frågor och är intresserad av att jobba med produkter som inte innehåller miljöfarliga kemikalier och giftiga ämne, som består av speciellt utvalda naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser för att vara så skonsam som möjligt. Då är Axelsons Ekofrisörutbildning rätt för dig.

”Kreativ, ekonomiskt givande, ekologisk och flexibel” är alla ord som du kommer att använda för att beskriva din karriär i framtiden efter din ekofrisörutbildning på Axelsons Gymnastiska Institut.

Anmäl dig och betala hela kursavgiften före den 28 december 2012 så får du 10 % rabatt på vårens kurser och utbildningar.

Ekofrisörutbildningen innehåller bland annat:
- olika klipptekniker
- styling
- ekologiska hårvårdsprodukter
- färgning
- intressanta föreläsningar med olika experter inom området
- indisk huvud- och handmassage
- ”Enhancers” som är det moderna sättet att få kemiskt fria slingor, även kallade för ”Highlights” och "lowlights".

Vår utbildning är utvecklad och designad så att det ska vara lätt att lära sig. Den är ekologisk, naturlig och framåttänkande. Utbildningen till Ekofrisör sker med känsla, engagemang och teknisk kvalitet.

Ekofrisörutbildningen är uppdelad i två perioder och under undervisningstimmarna ingår både teoretiska och praktiska ämnen.

Läs mer om utbildningen och hur du kan anmäla dig på hemsidan.
Källa: Axelsons

Senaste nyheter