Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Cramos hållbarhetsredovisning 2012

http://www.klimatsmart.se/images/news/cramo-hallbarhetsredovisning2012-249x345.jpg

Med vårt hållbarhetsarbete som bas verkar vi för att stärka byggarbetsplats-ernas säkerhet och minska miljöpåverkan under byggnadsskedet. Cramo vill vara en partner för hållbart samhällsbyggande genom de resurseffektiva uthyrningslösningar som vi erbjuder och genom att ständigt utveckla oss för att möta våra kunders ökande krav på säkra och miljösmarta lösningar. Under 2012 har vi till exempel lanserat en ny mobillösning för att övervaka bygget. Lösningen leder till miljöför-bättringar eftersom man snabbt kan se energiåtgången på olika ställen av byggarbetsplatsen. En annan nyhet under 2012 är Cramos Expressdepåer som erbjuder tjänster till våra kunder i städerna. Det minskar kundernas behov av transporter och därmed klimatbelastningen. Cramo har fått förtroendet att medverka i flera stora infrastrukturprojekt i Sverige. Under 2012 deltog vi till exempel i byggandet av ett biobränsledrivet kraftverk i Gävle och 66 vindkraftverk i Gästrikland. Våra gröna flyttbara moduler erbjuder stimulerande miljöer och energisnåla lösningar för kommuner som möts av utrymmesbrist i skolor och förskolor. Etableringen av vårt Lean-arbete för att ytterligare effektivisera våra depåer fortsatte med full kraft. Effekten av arbetet är en snabbare och enklare hantering av kundärenden och ett ökat medarbetarengagemang. Resultatet av Lean-arbetet har varit mycket positivt, både för våra kunder och för våra medarbetare. Vi har fått kundernas förtroende att bidra med våra hållbara uthyrningslösningar och därmed vara med och bygga morgondagens hållbara samhälle. Det är vi stolta över men det innebär även ett stort ansvar. Det är våra medarbetare som i sitt dagliga arbete bär detta kundansvar. Därför arbetar Cramo aktivt för att skapa en lärande och kreativ arbetsplats, där våra värderingar – trovärdighet, utvecklingsvilja och engagemang – styr vårt arbete och våra val. Det är något jag är stolt över. Stockholm, april 2013 Erik Bengtsson VD, Cramo Sverige AB

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Cramos hållbarhetsredovisning 2012

2013-05-31
Med vårt hållbarhetsarbete som bas verkar vi för att stärka byggarbetsplats-ernas säkerhet och minska miljöpåverkan under byggnadsskedet. Cramo vill vara en partner för hållbart samhällsbyggande genom de resurseffektiva uthyrningslösningar som vi erbjuder och genom att ständigt utveckla oss för att möta våra kunders ökande krav på säkra och miljösmarta lösningar.

Under 2012 har vi till exempel lanserat en ny mobillösning för att övervaka bygget. Lösningen leder till miljöför-bättringar eftersom man snabbt kan se energiåtgången på olika ställen av byggarbetsplatsen.

En annan nyhet under 2012 är Cramos Expressdepåer som erbjuder tjänster till våra kunder i städerna. Det minskar kundernas behov av transporter och därmed klimatbelastningen.

Cramo har fått förtroendet att medverka i flera stora infrastrukturprojekt i Sverige. Under 2012 deltog vi till exempel i byggandet av ett biobränsledrivet kraftverk i Gävle och 66 vindkraftverk
i Gästrikland. Våra gröna flyttbara
moduler erbjuder stimulerande miljöer och energisnåla lösningar för kommuner som möts av utrymmesbrist i skolor och förskolor.

Etableringen av vårt Lean-arbete för att ytterligare effektivisera våra depåer fortsatte med full kraft. Effekten av arbetet är en snabbare och enklare hantering av kundärenden och ett ökat medarbetarengagemang. Resultatet av Lean-arbetet har varit mycket positivt, både för våra kunder och för våra medarbetare.

Vi har fått kundernas förtroende att bidra med våra hållbara uthyrningslösningar och därmed vara med och bygga morgondagens hållbara samhälle. Det är vi stolta över men det innebär även ett stort ansvar. Det är våra medarbetare som i sitt dagliga arbete bär detta kundansvar.

Därför arbetar Cramo aktivt för att skapa en lärande och kreativ arbetsplats, där våra värderingar – trovärdighet, utvecklingsvilja och engagemang – styr vårt arbete och våra val. Det är något jag är stolt över.

Stockholm, april 2013
Erik Bengtsson
VD, Cramo Sverige AB

Senaste nyheter