Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bostadsrättförening satsar på komposten

http://www.klimatsmart.se/images/news/jorafom5100-200x139.jpg

V.14 skickas 4 st nya kompostmaskiner till bostadsrättföreningar i Göteborg. Denna gången är det Brf Valås och Brf Björndammsterassen som byter ut sina gamla trotjänare, till nya moderna JK5100 maskiner. Dessa två Brf:er är lysande exempel på kunder som verkligen gör något för miljön och inte bara pratar om det. Automatisk pelletsdosering samt möjligheten att sortera sitt matavfall i komposterbara papperspåsar, gör dessutom JK5100 mycket användarvänlig. Dessutom är JK5100 tillverkad av återvunnet material. Miljötänk från början till slut med andra ord. Har ni också kompostmaskin/er som är i behov av att bytas ut, kontakta oss gärna för mer information på telefon 0142-232 00 alternativt via e-post info@joraform.se. Joraform är ett renodlat kompostföretag med stor erfarenhet av kompostering av matavfall. Vi har samarbetat med Naturvårdsverket i komposteringsprojekt där flera hundra hushåll deltagit. Statens Lantbruksuniversitet har gjort analyser och odlingsförsök på den färdiga komposten.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bostadsrättförening satsar på komposten

2009-04-22
JK5100 med aut.pelletsdoserare
V.14 skickas 4 st nya kompostmaskiner till bostadsrättföreningar i Göteborg. Denna gången är det Brf Valås och Brf Björndammsterassen som byter ut sina gamla trotjänare, till nya moderna JK5100 maskiner.

Dessa två Brf:er är lysande exempel på kunder som verkligen gör något för miljön och inte bara pratar om det.

Automatisk pelletsdosering samt möjligheten att sortera sitt matavfall i komposterbara papperspåsar, gör dessutom JK5100 mycket användarvänlig. Dessutom är JK5100 tillverkad av återvunnet material. Miljötänk från början till slut med andra ord.

Har ni också kompostmaskin/er som är i behov av att bytas ut, kontakta oss gärna för mer information på telefon 0142-232 00 alternativt via e-post info@joraform.se.

Joraform är ett renodlat kompostföretag med stor erfarenhet av kompostering av matavfall. Vi har samarbetat med Naturvårdsverket i komposteringsprojekt där flera hundra hushåll deltagit. Statens Lantbruksuniversitet har gjort analyser och odlingsförsök på den färdiga komposten.
Källa: Joraform

Senaste nyheter