Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Boob gröna mammakläder på Formex 27-31/8

http://www.klimatsmart.se/images/news/boob_logo121x51.jpg

Svenska Boob, ett av Europas ledande varumärken för amnings- och mammakläder, visar upp sin vår-/sommar kollektion 2010 på Formexmässan 27-31 augusti. Nyheterna är bland annat ett fortsatt och utökat fokus på miljöoptimala material, en ljuvlig kollektion av babyplagg i Boob-unika tryck och en större amningskollektion än någonsin tidigare. Boob Nursing, kollektionen för amning, är större och mer innovativ än någonsin tidigare. Samtliga plagg är gjorda med den patenterade omlottfunktionen som har blivit Boobs signum. Bastoppar i regnbågens alla färger kompletteras av mängder av nyheter som smocktoppar, långklänningar och smarta huvtröjor med extra fleecefodring över bysten. Majoriteten av alla plagg är tillverkade av ekologisk bomull och Lyocell. Mia Seipel, grundare och VD för Boob säger: Boob startades utifrån omtanke om ammande mammor och för oss är det en självklarhet att visa omtanke för kommande generationer. Därför jobbar vi stenhårt och kontinuerligt med att hitta hållbara lösningar som minskar vår miljöpåverkan. Vi har till exempel valt att behålla all produktion i Europa på fabriker där vi vet att de anställda behandlas väl och där man tar hänsyn till miljön. Bland övriga nyheter finns även Boob Baby. Oemotståndligt söta baby-bodys, filtar och mössor i underbart mjuk ekologisk bomull. Boob presenterar även ett nytt samarbete med organisationen Hand in Hand och har tagit fram en amningstopp och en babytopp som säljs till förmån för att stödja deras arbete med att utrota den extrema fattigdomen i världen. Välkommen till Boobs monter på Formex: B18:10 Besök också gärna www.boob.se För mer information kontakta: Mia Seipel +46 8 556 90 200 Boob Design AB, Götgatan 24,118 46 Stockholm

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Boob gröna mammakläder på Formex 27-31/8

2009-08-27
Svenska Boob, ett av Europas ledande varumärken för amnings- och mammakläder, visar upp sin vår-/sommar kollektion 2010 på Formexmässan 27-31 augusti. Nyheterna är bland annat ett fortsatt och utökat fokus på miljöoptimala material, en ljuvlig kollektion av babyplagg i Boob-unika tryck och en större amningskollektion än någonsin tidigare.

Boob Nursing, kollektionen för amning, är större och mer innovativ än någonsin tidigare. Samtliga plagg är gjorda med den patenterade omlottfunktionen som har blivit Boobs signum. Bastoppar i regnbågens alla färger kompletteras av mängder av nyheter som smocktoppar, långklänningar och smarta huvtröjor med extra fleecefodring över bysten. Majoriteten av alla plagg är tillverkade av ekologisk bomull och Lyocell.

Mia Seipel, grundare och VD för Boob säger:
Boob startades utifrån omtanke om ammande mammor och för oss är det en självklarhet att visa omtanke för kommande generationer. Därför jobbar vi stenhårt och kontinuerligt med att hitta hållbara lösningar som minskar vår miljöpåverkan. Vi har till exempel valt att behålla all produktion i Europa på fabriker där vi vet att de anställda behandlas väl och där man tar hänsyn till miljön.

Bland övriga nyheter finns även Boob Baby. Oemotståndligt söta baby-bodys, filtar och mössor i underbart mjuk ekologisk bomull.

Boob presenterar även ett nytt samarbete med organisationen Hand in Hand och har tagit fram en amningstopp och en babytopp som säljs till förmån för att stödja deras arbete med att utrota den extrema fattigdomen i världen.

Välkommen till Boobs monter på Formex: B18:10

Besök också gärna www.boob.se

För mer information kontakta:
Mia Seipel +46 8 556 90 200 Boob Design AB, Götgatan 24,118 46 Stockholm
Källa: Boob

Senaste nyheter