Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologisk brun utan sol från Eco Tan

http://www.klimatsmart.se/images/news/eldg-ecotan250x285.jpg

Nu när värmen är här på riktigt är det många som frestas av att spendera, kanske lite för mycket, tid i solen för att få den där gyllenbruna färgen. Tänk på att solen är som allra farligast nu när vi är som blekast efter en lång vinter. Vill du ändå ha den gyllenbruna färgen snabbt finns det en mängd Brun utan sol produkter på marknaden. Vi har testat två olika varianter av Brun utan sol från ECO Tan. Gröna fördelar: ECO Tan’s Brun utan sol är ekologiskt certifierad av Organic Food Chain, Vegan Society och ackrediterad av ”Choose Cruelty Free” vilket betyder att produkten inte är testad på djur. Vi har testat två olika varianter av Brun utan sol, den ena kallas Invisible tan och den andra Winter skin. ECO Tan Invisible tan: Denna produkt upplever vi som en ”klassisk” Brun utan sol-produkt. Färgen syns redan efter 5 timmar och är ganska intensiv, därför passar den bra för dig som vill ha ett synligt resultat snabbt. Konsistensen är ganska tjock och den har en fräsch organisk doft med inslag av citrus. Efter ett tag kommer dock den klassiska doften som alla Brun utan sol har och som man, tyvärr, inte kan komma ifrån. Winter skin passar bättre för dig som är lite blek och vill bygga upp en färg under en längre tid. Denna produkt är alltså något mildare än Invisible tan. Konsistensen är något lösare och känns mer som en vanlig hudkräm. Ett stort plus är att den faktiskt fungerar bra som just en hudkräm eftersom den har en bra återfuktande effekt samtidigt som den ger en gyllene färg. Detta är vår favorit! Pris: 239 kr / Josefine Grahn, En lagom dos grönt.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologisk brun utan sol från Eco Tan

2014-05-20
Nu när värmen är här på riktigt är det många som frestas av att spendera, kanske lite för mycket, tid i solen för att få den där gyllenbruna färgen. Tänk på att solen är som allra farligast nu när vi är som blekast efter en lång vinter. Vill du ändå ha den gyllenbruna färgen snabbt finns det en mängd Brun utan sol produkter på marknaden. Vi har testat två olika varianter av Brun utan sol från ECO Tan.

Gröna fördelar:
ECO Tan’s Brun utan sol är ekologiskt certifierad av Organic Food Chain, Vegan Society och ackrediterad av ”Choose Cruelty Free” vilket betyder att produkten inte är testad på djur.

Vi har testat två olika varianter av Brun utan sol, den ena kallas Invisible tan och den andra Winter skin.

ECO Tan Invisible tan:
Denna produkt upplever vi som en ”klassisk” Brun utan sol-produkt. Färgen syns redan efter 5 timmar och är ganska intensiv, därför passar den bra för dig som vill ha ett synligt resultat snabbt. Konsistensen är ganska tjock och den har en fräsch organisk doft med inslag av citrus. Efter ett tag kommer dock den klassiska doften som alla Brun utan sol har och som man, tyvärr, inte kan komma ifrån.

Winter skin passar bättre för dig som är lite blek och vill bygga upp en färg under en längre tid. Denna produkt är alltså något mildare än Invisible tan. Konsistensen är något lösare och känns mer som en vanlig hudkräm. Ett stort plus är att den faktiskt fungerar bra som just en hudkräm eftersom den har en bra återfuktande effekt samtidigt som den ger en gyllene färg. Detta är vår favorit!

Pris: 239 kr

/ Josefine Grahn, En lagom dos grönt.se

Senaste nyheter