Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Åre Äventyrsbutik ny ekologisk webbshop

http://www.klimatsmart.se/images/news/areaventyr_logo__250x61.jpg

Nu har Åre Äventyrsbutik öppnat sin webbshop med ekologiska outdoor-kläder; www.areaventyr.se. Där kommer man kunna hitta allt för ett aktivt uteliv. På vintern blir det stor betoning på kläder och utrustning för offpist skidåkning och toppturande. På sommaren så är det friluftsliv, klättring, paddling, utförscykling och kitesurfing som gäller. För att kunden ska känna sig säker när de handlar hos areaventyr.se så har de en branschunik Rätt Storleksgaranti, Vilket gör att om man har beställt en vara och den är i fel storlek så kan man få den utbytt fraktfritt. Det kostar aldrig kunden något extra att få rätt storlek. Andra saker som gör det bättre för kunden är prisgaranti och fri frakt. Micke Raittila på areaventyr.se: -När vi drog i gång webbshopen så ville vi att det skulle vara lika lätt att handla där som i vår butik i Åre och det ska absolut inte kosta mer i dolda avgifter. För vi vet att oron för att man beställer fel storlek och att frakten blir dyr är två saker som får kunder att tveka att handla på nätet. Så nu kan man tryggt handla hos oss både i Åre och på nätet. areaventyr.se jobbar med de mest kända varumärkena men tar också in udda produkter som man nästan bara kan hitta hos dom. -Vi vill försöka hitta en unik mix av produkter på vår webbshop på samma sätt som vi har gjort i vår butik här i Åre, säger Micke. En annan sak som vi gillar det är outdoorkläder som på något sätt är ekologiska, det kan vara att de är gjorda av återvunnen plast, ekologisk bomull eller återvinningsbara. Därför är varumärket Patagonia, som är marknadsledande på ekologiska outdoorprodukter, ett dominerande varumärke både i webbshopen och i butiken i Åre. Man hittar också kläder och utrustning från Marmot, Norröna, Houdini, Prana, Black Diamond, Osprey, K2, Dynafit och mer än 35 andra utvalda varumärken i webbshopen. Kontaktperson: Micke Raittila 070-522 66 31, micke@areaventyr.se, Åre Äventyrsbutik, Årevägen 109, 830 13 Åre, 0647-512 20. Läs mer på www.areaventyr.se! areaventyr.se ägs av OAG AB som också äger Åre Äventyrsbutik i Åre. Företaget startade hösten 2004. OAG AB bedriver också olika typer av aktiviteter i Årefjällen så som Heliskiing, Snowkiteing, isklättring, down-hillcykeluthyrning och down-hillkurser.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Åre Äventyrsbutik ny ekologisk webbshop

2009-10-28
Nu har Åre Äventyrsbutik öppnat sin webbshop med ekologiska outdoor-kläder; www.areaventyr.se. Där kommer man kunna hitta allt för ett aktivt uteliv.

På vintern blir det stor betoning på kläder och utrustning för offpist skidåkning och toppturande. På sommaren så är det friluftsliv, klättring, paddling, utförscykling och kitesurfing som gäller. För att kunden ska känna sig säker när de handlar hos areaventyr.se så har de en branschunik Rätt Storleksgaranti, Vilket gör att om man har beställt en vara och den är i fel storlek så kan man få den utbytt fraktfritt. Det kostar aldrig kunden något extra att få rätt storlek. Andra saker som gör det bättre för kunden är prisgaranti och fri frakt.

Micke Raittila på areaventyr.se:
-När vi drog i gång webbshopen så ville vi att det skulle vara lika lätt att handla där som i vår butik i Åre och det ska absolut inte kosta mer i dolda avgifter. För vi vet att oron för att man beställer fel storlek och att frakten blir dyr är två saker som får kunder att tveka att handla på nätet. Så nu kan man tryggt handla hos oss både i Åre och på nätet.

areaventyr.se jobbar med de mest kända varumärkena men tar också in udda produkter som man nästan bara kan hitta hos dom.

-Vi vill försöka hitta en unik mix av produkter på vår webbshop på samma sätt som vi har gjort i vår butik här i Åre, säger Micke. En annan sak som vi gillar det är outdoorkläder som på något sätt är ekologiska, det kan vara att de är gjorda av återvunnen plast, ekologisk bomull eller återvinningsbara. Därför är varumärket Patagonia, som är marknadsledande på ekologiska outdoorprodukter, ett dominerande varumärke både i webbshopen och i butiken i Åre. Man hittar också kläder och utrustning från Marmot, Norröna, Houdini, Prana, Black Diamond, Osprey, K2, Dynafit och mer än 35 andra utvalda varumärken i webbshopen.

Kontaktperson: Micke Raittila 070-522 66 31, micke@areaventyr.se, Åre Äventyrsbutik, Årevägen 109, 830 13 Åre, 0647-512 20.

Läs mer på www.areaventyr.se!

areaventyr.se ägs av OAG AB som också äger Åre Äventyrsbutik i Åre. Företaget startade hösten 2004. OAG AB bedriver också olika typer av aktiviteter i Årefjällen så som Heliskiing, Snowkiteing, isklättring, down-hillcykeluthyrning och down-hillkurser.

Senaste nyheter