Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nyhetsbrev v14 2015 från NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv

http://www.klimatsmart.se/images/news/nmv-webbshop250x147.jpg

Nu har nyhetsbrevet för vecka 14 från NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv kommit. Nyhetsbrevet innehåller bland annat följande: Frukostmöte i Malmö, 29 maj. Vårens sista möte i NMC Syd blir en framtidsspaning för att informera och inspirera om utvecklingen i regionen. Med oss har vi Bodil Rosvall Jönsson som är VD för Business Region Skåne och Näringslivschef för Region Skåne. NMC öppnar webbshop! Som ett led i vår marknadsföringsstrategi att nå ut till fler personer öppnar NMC nu en webbshop. I sortimentet finns bland annat plastmuggar, T-shirts, musmattor, nyckelband och bildekaler. NMC:s generalsekreterare delade ut pris på Sustainable Brand Index. Den 23 mars presenterade Sustainable Brand Index vinnarna av de mest hållbara varumärkena 2015 i Sverige, Norge, Danmark och Finland. NMC:s generalsekreterare Lena Ander var en av prisutdelarna vid ceremonin på Nalen i Stockholm. Kommande möten: 15 april, Stockholm: Integrerad rapportering och integrerat arbetssätt - hur går det till? 24 april, Göteborg: Utmaningarna med en cirkulär ekonomi. 28 april, Stockholm: Årsmöte 2015 och diskussion om hållbara systemförändringar och cirkulär ekonomi. 4 maj Stockholm: Dialog med klimat- och miljöminister Åsa Romsom 12 maj, Stockholm: Vad händer med EU-beslutet om obligatorisk hållbarhetsredovisning? 29 maj, Malmö: Framtidsspaning Skåne. 11 juni, Stockholm: Nudging 2.0 - hörnsten för en hållbar omställning? 6 oktober, Stockholm: Heldagskurs om nya ISO 14001-förändringarna.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nyhetsbrev v14 2015 från NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv

2015-04-01
Nu har nyhetsbrevet för vecka 14 från NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv kommit. Nyhetsbrevet innehåller bland annat följande:

Frukostmöte i Malmö, 29 maj.
Vårens sista möte i NMC Syd blir en framtidsspaning för att informera och inspirera om utvecklingen i regionen. Med oss har vi Bodil Rosvall Jönsson som är VD för Business Region Skåne och Näringslivschef för Region Skåne.

NMC öppnar webbshop!
Som ett led i vår marknadsföringsstrategi att nå ut till fler personer öppnar NMC nu en webbshop. I sortimentet finns bland annat plastmuggar, T-shirts, musmattor, nyckelband och bildekaler.

NMC:s generalsekreterare delade ut pris på Sustainable Brand Index.
Den 23 mars presenterade Sustainable Brand Index vinnarna av de mest hållbara varumärkena 2015 i Sverige, Norge, Danmark och Finland. NMC:s generalsekreterare Lena Ander var en av prisutdelarna vid ceremonin på Nalen i Stockholm.

Kommande möten:

15 april, Stockholm:
Integrerad rapportering och integrerat arbetssätt - hur går det till?

24 april, Göteborg:
Utmaningarna med en cirkulär ekonomi.

28 april, Stockholm:
Årsmöte 2015 och diskussion om hållbara systemförändringar och cirkulär ekonomi.

4 maj Stockholm:
Dialog med klimat- och miljöminister Åsa Romsom

12 maj, Stockholm:
Vad händer med EU-beslutet om obligatorisk hållbarhetsredovisning?

29 maj, Malmö:
Framtidsspaning Skåne.

11 juni, Stockholm:
Nudging 2.0 - hörnsten för en hållbar omställning?

6 oktober, Stockholm:
Heldagskurs om nya ISO 14001-förändringarna.