Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
4CYCLE Located at Stockholm, Phone: 010-209 06 00. .
4CYCLE Reviewed by Jens Ljunggren 4CYCLE hjälper er med flytt till nya lokaler, omstrukturering eller uppdatering. Oavsett anledning till att ni har inventarier som ni behöver hantera eller bli av med så tar vi hand om hela processen. Vi erbjuder en möjlighet till en affär som gör… 4cycle - Lönsam återvinning, flytt eller avveckling. 4CYCLE hjälper er med flytt till nya lokaler, omstrukturering eller uppdatering. Oavsett anledning till att ni har inventarier som ni behöver hantera eller bli av med så tar vi hand om hela processen. Vi erbjuder en möjlighet till en affär som gör dig skuldfri i ordets kanske dubbla bemärkelse. En ekonomiskt lönsammare väg att avveckla lokaler och inventarier då det kostar dig mindre än en traditionell avveckling där allting körs till tippen. Ekologiskt hållbarare väg att avveckla då vi förlänger inventariers liv genom att fourcycla dem in i nya verksamheter. Då kan dina inventarier göra nytta hos välgörenhetsorganisationer och skolor vars pengar kan användas på bättre sätt. Du kan också vila lugnt på huvudkudden med vetskapen om att allt övrigt material sorteras, återvinns, förbränns och blir ny energi. Eller om inget av dessa fungerar tas om hand på ett miljöriktigt sätt inför sin sista vila. Det är inget tomt snack för att få dig att må bättre. Vi redovisar precis allt i en rapport så att du i din tur kan visa upp att ni faktiskt gjort skillnad genom att tänka en gång till. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

4CYCLE

Lönsam återvinning, flytt eller avveckling

4CYCLE hjälper er med flytt till nya lokaler, omstrukturering eller uppdatering. Oavsett anledning till att ni har inventarier som ni behöver hantera eller bli av med så tar vi hand om hela processen. Vi erbjuder en möjlighet till en affär som gör dig skuldfri i ordets kanske dubbla bemärkelse. En ekonomiskt lönsammare väg att avveckla lokaler och inventarier då det kostar dig mindre än en traditionell avveckling där allting körs till tippen.

Ekologiskt hållbarare väg att avveckla då vi förlänger inventariers liv genom att fourcycla dem in i nya verksamheter. Då kan dina inventarier göra nytta hos välgörenhetsorganisationer och skolor vars pengar kan användas på bättre sätt.

Du kan också vila lugnt på huvudkudden med vetskapen om att allt övrigt material sorteras, återvinns, förbränns och blir ny energi. Eller om inget av dessa fungerar tas om hand på ett miljöriktigt sätt inför sin sista vila. Det är inget tomt snack för att få dig att må bättre. Vi redovisar precis allt i en rapport så att du i din tur kan visa upp att ni faktiskt gjort skillnad genom att tänka en gång till.


Kategorier: Bud, Frakt & Spedition

Nyckelord: 4cycle, avvecklingsplan, bud, byta lokaler, flytt, frakt & spedition, inventarier, stockholm, återvinning av möbler

 facebook.com/4CYCLE