Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
TAVLOGRAM Located at Stockholm, Phone: 08-420 61 651. .
TAVLOGRAM Reviewed by Therese Skoglund Det är roligt att ge presenter till nära och kära, fast det ibland kan vara svårt att veta vad du ska ge. Särskilt till en person som verkar ha allt. Ett tips är att satsa på en fototavla. Det blir en personlig och unik present som blir garanterat… Tavlogram - Fotopresent som är omtänksam om både människan och miljön. Det är roligt att ge presenter till nära och kära, fast det ibland kan vara svårt att veta vad du ska ge. Särskilt till en person som verkar ha allt. Ett tips är att satsa på en fototavla. Det blir en personlig och unik present som blir garanterat uppskattad. Tavlogram.se erbjuder en möjlighet för dig att enkelt skicka en miljöanpassad fotopresent eller beställa en egen fotoinramning. Ladda upp ditt eget härliga foto. Med några enkla klick skapar du ett bestående minne med en inramad fototavla och ett snyggt hälsningskort. Vi skickar i en designad presentförpackning märkt med önskad öppningsdag direkt till mottagarens brevlåda. Hos oss hittar du en present som är omtänksam både om sina mottagare och miljön. Många av våra ramar är t.ex. FSC-märkta. Tavlor och förpackningsmaterial är återvinningsbara och våra leveranser direkt till brevlådan gör att vi minimerar utsläppen både för transportföretaget (Posten) och för din mottagare. Du bidrar till minskade utsläpp genom färre resor till butiker och utlämningsställen och tänk vad tid och pengar du sparar. Vår strävan är att hela verksamheten ska vara i balans med naturen genom ett effektivt energi- och resursutnyttjande. Vi använder förnyelsebara råvaror och undviker kombinationer av material som försvårar återvinning. Alla insatsvaror ska vara av känt ursprung. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Therese Skoglund

Dela på Facebook

TAVLOGRAM

Fotopresent som är omtänksam om både människan och miljön

Det är roligt att ge presenter till nära och kära, fast det ibland kan vara svårt att veta vad du ska ge. Särskilt till en person som verkar ha allt. Ett tips är att satsa på en fototavla. Det blir en personlig och unik present som blir garanterat uppskattad.

Tavlogram.se erbjuder en möjlighet för dig att enkelt skicka en miljöanpassad fotopresent eller beställa en egen fotoinramning. Ladda upp ditt eget härliga foto. Med några enkla klick skapar du ett bestående minne med en inramad fototavla och ett snyggt hälsningskort. Vi skickar i en designad presentförpackning märkt med önskad öppningsdag direkt till mottagarens brevlåda.

Hos oss hittar du en present som är omtänksam både om sina mottagare och miljön. Många av våra ramar är t.ex. FSC-märkta. Tavlor och förpackningsmaterial är återvinningsbara och våra leveranser direkt till brevlådan gör att vi minimerar utsläppen både för transportföretaget (Posten) och för din mottagare. Du bidrar till minskade utsläpp genom färre resor till butiker och utlämningsställen och tänk vad tid och pengar du sparar.

Vår strävan är att hela verksamheten ska vara i balans med naturen genom ett effektivt energi- och resursutnyttjande. Vi använder förnyelsebara råvaror och undviker kombinationer av material som försvårar återvinning. Alla insatsvaror ska vara av känt ursprung.


Kategorier: Foto & Framkallning

Nyckelord: -